Ons team

De jarenlange ervaring van onze medewerksters zullen er voor zorgen dat uw vakantie uw droomreis wordt. Natuurlijk kunnen we niet de hele wereld hebben gezien, maar ieder heeft zo zijn specialiteiten en hebben we samen vele bestemmingen al mogen bezoeken. Zo zorgen we ervoor dat uw reis top wordt geregeld.

WELKOM@MACKUS

Marianne

Eigenaresse

Ruim 27 jaar werkzaam in de reisbranche. Vele soorten reizen vind ik leuk, waardoor ik diverse

soorten reizen heb gemaakt. Van een luxe 5 sterren hotel tot een simpele lodge in Afrika. Iedere bestemming heeft wel iets moois, de puurheid van Afrika, de boeddha’s  en de prachtige natuur in Thailand. De Maya cultuur in Mexico. De salsa in Cuba, zoals gezegd zo heeft iedere bestemming wel iets moois. Andere landen waar ik ben geweest zijn; Tobago, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Curaçao, Bonaire, Florida (USA)  Zuid Frankrijk, Griekenland, Portugal, Turkije, Egypte, Marokko en mijn favoriete land Spanje natuurlijk. Een stedentrip is een heerlijke weekend weg waar je vaak het gevoel hebt na thuiskomt dat je een hele week van huis bent geweest. Veel indrukken op een korte tijd. Zo heb ik Marrakech, Madrid, Barcelona, Parijs, Londen, Berlijn, Istanbul, Wenen en New York. Vast en zeker zal ik een bestemming vergeten zijn….

Anita

Adviseur

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in de reisbranche. Vele studiereizen en vakanties hebben mede geholpen mijn kennis te vergroten.  Door de diversiteit aan soorten vakanties die ik samen met mijn man en later met mijn kinderen gedaan heb,  kan ik u goed van dienst zijn. Duiken, weekendjes weg, strandvakanties maar nog het mooiste van alles is het cruisen.  Een geweldige manier om in 1 vakantie meerdere plekken te bezoeken met alle gemakken van dien! Landen waar ik o.a. ben geweest zijn; Bulgarije, Canarische Eilanden, Turkije, Kaap Verdie , Jamaica, Florida, de Westkust van Amerika, Thailand, Maleisië, Marokko, Dominicaanse Republiek. Een leuke combinatie, vind ik zelf,

Is een paar dagen of een week cruisen en vervolgens nog een paar dagen een strand vakantie er aan vast plakken. Een heerlijke relaxte manier om diverse bestemmingen en landen te bezoeken, zonder iedere dag naar een ander hotel af te reizen.

Chantal

Adviseur

Vanuit de MTRO ben ik gelijk in de reisbranche aan de slag kunnen gaan. Met 20 jaar ervaring

Heb ik al de nodige bestemmingen gezien. Ook vind ik het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken of bekende bestemmingen te herontdekken,  middels een studiereis of eigen vakantie.

Skiën doe ik graag, actief bezig zijn in een omgeving met  schitterende besneeuwde bergen.  Ik help u graag met het uitzoeken van een geschikte ski-bestemming.  Ook in de zomer kom ik graag in Oostenrijk. Heerlijk wandelen en actief de omgeving verkennen.  Turkije, Griekenland, Italië en Spanje zijn voor mij bekende bestemmingen waar ik u goed kan helpen. Voor de verre bestemming heb ik zelfs een air cruise gemaakt , 5 bestemmingen in 9 dagen. Punta Cana  in Dominicaanse Republiek, Puerto Vallarta en Cancun in Mexico, Salvador en Recife in Brazilie. Op deze air cruise heb ik destijds Marianne leren kennen. Zo zie je maar weer hoe een balletje kan rollen.

Silvia

Adviseur

Actieve vakanties daar hou ik van. Samen met mijn man heb ik een grote reis gemaakt naar Australië en Nieuw Zeeland. Ook Zuid-Afrika, Botswana, Namibie, Peru, Mexico, Cuba, Filipijnen, Indonesië, Sri Lanka en de Malediven, Aruba, Bonaire en Kaap Verdie behoren tot de landen die ik al heb mogen bezoeken. Nu lijkt het of ik nog niets gezien heb van Europa maar ook hier heb ik de diverse landen bezocht, zoals; Cyprus, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, Griekenland, Letland, Litouwen, Estland, Finland, Zweden, Duitsland, Italië, Portugal, Mallorca, Hongarije, Ierland. Nu zult u denken waar moet ze nog naar toe, ze heeft al zoveel gezien. Nou wensen genoeg.  Ook nu we kinderen hebben weerhoudt ons het niet om actieve vakanties te ondernemen, we hopen dan ook nog vele bestemmingen te mogen ontdekken.

Femke

Zaterdagkracht

Femke is al ongeveer 1 jaar werkzaam als zaterdaghulp/ vakantiehulp. Zij controleert de tickets en zorgt ervoor dat de klanten een mooi reisbescheiden pakket krijgen met voorgedrukte kofferlabels, thuisblijvers informatie en alles wat erbij hoort.

MS Koningsdam of AIDA Prima 2018

Voor 2018 bieden wij 2 georganiseerde cruises aan met reisbegeleiding vanuit ons kantoor, uitgevoerd door Holland America Line en AIDA Cruises.

Van 7 april t/m 14 april 2018 vaart u met  de AIDA-Prima langs de Canarische Eilanden & Madeira.

Voor 3 juni 2018 staat de populaire route ‘Noorse Legenden” met  het schip MS Koningsdam van Holland America Line op het programma.

Kijk via nieuwsitems voor meer informatie.

Check onze Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Graag willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage
aan ons geweldige uitstap(je) naar New York!
Wat een ervaring, het was een reis om nooit te vergeten!

Margriet en Clint

De 1e Mackus Groepscruise Om nooit te vergeten In een woord: Magnifica Dank je wel Marianne van Reisburo Mackus.

Erik en Annelies

Met Mackus op cruise wilse ech neet mier noa hoes!

Jolanda

Onverwachts ging twee weken voor onze vakantie een groepsreis niet door ivm de toestand in het land. In een week tijd is door Reisbureau Mackus een vervangende reis naar Zuid Afrika georganiseerd. Complimenten voor de snelle service! We hebben alsnog een prachtige vakantie gehad. We rijden van Venlo uit extra naar Nederweert voor de goede service.

Marlous & Peter

De 1e Mackus Groepscruise Om nooit te vergeten In een woord: Magnifica Dank je wel Marianne van Reisburo Mackus.

Erik en Annelies