Ons team

De jarenlange ervaring van onze medewerksters zullen er voor zorgen dat uw vakantie uw droomreis wordt. Natuurlijk kunnen we niet de hele wereld hebben gezien, maar ieder heeft zo zijn specialiteiten en hebben we samen vele bestemmingen al mogen bezoeken. Zo zorgen we ervoor dat uw reis top wordt geregeld.

WELKOM@MACKUS

Anita

Adviseur

Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring in de reisbranche. Vele studiereizen en vakanties hebben mede geholpen mijn kennis te vergroten.  Door de diversiteit aan soorten vakanties die ik samen met mijn man en later met mijn kinderen gedaan heb,  kan ik u goed van dienst zijn. Duiken, weekendjes weg, strandvakanties maar nog het mooiste van alles is het cruisen.  Een geweldige manier om in 1 vakantie meerdere plekken te bezoeken met alle gemakken van dien! Landen waar ik o.a. ben geweest zijn; Bulgarije, Canarische Eilanden, Turkije, Kaap Verdie , Jamaica, Florida, de Westkust van Amerika, Thailand, Maleisië, Marokko, Dominicaanse Republiek. Een leuke combinatie, vind ik zelf,

Is een paar dagen of een week cruisen en vervolgens nog een paar dagen een strand vakantie er aan vast plakken. Een heerlijke relaxte manier om diverse bestemmingen en landen te bezoeken, zonder iedere dag naar een ander hotel af te reizen.

Senna Verhoeven

Adviseur

Via mijn studie in toerisme ben ik terechtgekomen bij Reisburo Mackus. De reiswereld is een dynamische omgeving die me altijd erg heeft geïnteresseerd. Ik vind het fantastisch om nieuwe plekken te ontdekken en culturen te leren kennen. Zo heb ik al reizen mogen maken naar verschillende plekken in Amerika, Dubai & Abu Dhabi en Jamaica. Toch ben ik een echte Europa-fan en heb ik vele steden en eilanden bezocht in Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland, Oostenrijk, Malta, Canarische Eilanden en zo kan ik nog wel even doorgaan. We wonen op een ontzettend mooi en veelzijdig continent waar van alles te beleven is. De komende jaren wil ik graag meerdere bestemmingen gaan ontdekken om zo ook mijn ervaring uit te breiden. Ik heb nu al zin in alle tripjes die nog komen gaan en die ik vervolgens kan inzetten in mijn werk!

Georganiseerde reizen/cruises

Jaarlijks organiseren wij diverse begeleide cruises naar de mooiste bestemmingen. Bekijk hier al onze begeleide cruises.

Wat een super service van Mackus reisburo. Ondanks een moeilijke beslissing een mooie oplossing kunnen maken.

Patricia Tillemans

Graag willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage
aan ons geweldige uitstap(je) naar New York!
Wat een ervaring, het was een reis om nooit te vergeten!

Margriet en Clint

De 1e Mackus Groepscruise Om nooit te vergeten In een woord: Magnifica Dank je wel Marianne van Reisburo Mackus.

Erik en Annelies

Met Mackus op cruise wilse ech neet mier noa hoes!

Jolanda

Onverwachts ging twee weken voor onze vakantie een groepsreis niet door ivm de toestand in het land. In een week tijd is door Reisbureau Mackus een vervangende reis naar Zuid Afrika georganiseerd. Complimenten voor de snelle service! We hebben alsnog een prachtige vakantie gehad. We rijden van Venlo uit extra naar Nederweert voor de goede service.

Marlous & Peter