Ons team

De jarenlange ervaring van onze medewerksters zullen er voor zorgen dat uw vakantie uw droomreis wordt. Natuurlijk kunnen we niet de hele wereld hebben gezien, maar ieder heeft zo zijn specialiteiten en hebben we samen vele bestemmingen al mogen bezoeken. Zo zorgen we ervoor dat uw reis top wordt geregeld.

WELKOM@MACKUS

Marianne

Eigenaresse

Ruim 30 jaar werkzaam in de reisbranche. Vele soorten reizen vind ik leuk, waardoor ik diverse soorten reizen heb gemaakt. Van een luxe 5 sterren hotel tot een simpele lodge in Afrika. Iedere bestemming heeft wel iets moois, de puurheid van Afrika, de boeddha’s  en de prachtige natuur in Thailand. De Maya cultuur in Mexico. De salsa in Cuba, zoals gezegd zo heeft iedere bestemming wel iets moois. Andere landen waar ik ben geweest zijn; Tobago, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Curaçao, Bonaire, Florida (USA)  Zuid Frankrijk, Griekenland, Portugal, Turkije, Egypte, Marokko en mijn favoriete land Spanje natuurlijk. Een stedentrip is een heerlijke weekend weg waar je vaak het gevoel hebt na thuiskomt dat je een hele week van huis bent geweest. Veel indrukken op een korte tijd. Zo heb ik Marrakech, Madrid, Barcelona, Parijs, Londen, Berlijn, Istanbul, Wenen en New York. Vast en zeker zal ik een bestemming vergeten zijn….

Anita

Adviseur

Inmiddels heb ik ruim 13 jaar ervaring in de reisbranche. Vele studiereizen en vakanties hebben mede geholpen mijn kennis te vergroten.  Door de diversiteit aan soorten vakanties die ik samen met mijn man en later met mijn kinderen gedaan heb,  kan ik u goed van dienst zijn. Duiken, weekendjes weg, strandvakanties maar nog het mooiste van alles is het cruisen.  Een geweldige manier om in 1 vakantie meerdere plekken te bezoeken met alle gemakken van dien! Landen waar ik o.a. ben geweest zijn; Bulgarije, Canarische Eilanden, Turkije, Kaap Verdie , Jamaica, Florida, de Westkust van Amerika, Thailand, Maleisië, Marokko, Dominicaanse Republiek. Een leuke combinatie, vind ik zelf,

Is een paar dagen of een week cruisen en vervolgens nog een paar dagen een strand vakantie er aan vast plakken. Een heerlijke relaxte manier om diverse bestemmingen en landen te bezoeken, zonder iedere dag naar een ander hotel af te reizen.

Georganiseerde reizen/cruises

Gezien de Covid-19 situatie gaan de georganiseerde cruises niet door. Zodra het weer veilig is om te gaan, zullen we weer cruises gaan organiseren.

Check onze Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Wat een super service van Mackus reisburo. Ondanks een moeilijke beslissing een mooie oplossing kunnen maken.

Patricia Tillemans

Graag willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage
aan ons geweldige uitstap(je) naar New York!
Wat een ervaring, het was een reis om nooit te vergeten!

Margriet en Clint

De 1e Mackus Groepscruise Om nooit te vergeten In een woord: Magnifica Dank je wel Marianne van Reisburo Mackus.

Erik en Annelies

Met Mackus op cruise wilse ech neet mier noa hoes!

Jolanda

Onverwachts ging twee weken voor onze vakantie een groepsreis niet door ivm de toestand in het land. In een week tijd is door Reisbureau Mackus een vervangende reis naar Zuid Afrika georganiseerd. Complimenten voor de snelle service! We hebben alsnog een prachtige vakantie gehad. We rijden van Venlo uit extra naar Nederweert voor de goede service.

Marlous & Peter