Zoek & Boek

 

 

Een auto nodig, ook dat kan je snel en eenvoudig via onze website regelen, klik op de button van Sunny Cars en boek direct.

 

 

 

U wilt graag op cruise?  Zeetours is een bemiddelaar van verschillende rederijen, klik op de button en u kunt direct vergelijken en boeken.

 

Wij werken graag samen met De Jong Intra vakanties. Zij bieden reizen aan binnen Europa, o.a. naar Frankrijk, Duitsland, Italië, maar ook verre bestemmingen of een stedentrip kan je bij hun boeken. Klik op de button en laat je inspireren.  Wil je iets specifieks, zij maken schitterende op maat reizen.
Stuur hiervoor een mail naar ons en wij vragen het aan.

 

Heeft u alleen een vliegticket nodig? Klik dan op de button  per vliegtuig.nl en boek hier eenvoudig uw ticket!
Denk er wel aan dat de namen volgens paspoort dienen te zijn.

 

 

 

Ook een hotel boekt u eenvoudig via onze website. Klik op de button Boek nu een hotel.nl

 

 

 

 

Wilt u wat bijzonders kijk dan op Weg van de massa. De bestemmingen van Weg van de Massa zijn: Cyprus, Gran Canaria, La Gomera, Lanzarote, Mallorca, Rhodos, Sicilië en Tenerife.

 

 

 

Gespecialiseerd in auto- en camperreizen in Canada en de USA. Maak zelf u eigen route of neem een bestaande route en er wordt een passende offerte voor u gemaakt.

 

 

Voor pakketreizen hebben we geen zoek en boek module meer.
Hiervoor dient u ons een contact aanvraag te sturen maar u mag ons ook bellen; 0495-632001. Wij zullen de mogelijkheden vergelijken en u het beste beschikbare aanbod doen.

Georganiseerde reizen/cruises

Jaarlijks organiseren wij diverse begeleide cruises naar de mooiste bestemmingen. Bekijk hier al onze begeleide cruises.

Wat een super service van Mackus reisburo. Ondanks een moeilijke beslissing een mooie oplossing kunnen maken.

Patricia Tillemans

Graag willen wij jullie bedanken voor jullie bijdrage
aan ons geweldige uitstap(je) naar New York!
Wat een ervaring, het was een reis om nooit te vergeten!

Margriet en Clint

De 1e Mackus Groepscruise Om nooit te vergeten In een woord: Magnifica Dank je wel Marianne van Reisburo Mackus.

Erik en Annelies

Met Mackus op cruise wilse ech neet mier noa hoes!

Jolanda

Onverwachts ging twee weken voor onze vakantie een groepsreis niet door ivm de toestand in het land. In een week tijd is door Reisbureau Mackus een vervangende reis naar Zuid Afrika georganiseerd. Complimenten voor de snelle service! We hebben alsnog een prachtige vakantie gehad. We rijden van Venlo uit extra naar Nederweert voor de goede service.

Marlous & Peter